Welkom bij FotoArtLine,

 

Onze hobby is uit de hand gelopen. Het begon met onze liefde voor het maken van iets moois met licht en beeld. In de zomer van 2005 zijn wij serieus begonnen met het maken van onze portfolio voor FotoArtLine.

 

Onze specialiteit is het fotograferen met kunstlicht op locatie. Plezier in het creatief uitwerken van de opdrachten is een belangrijk kenmerk van ons werk.

 

Wij hebben veel ervaring in het maken van modelfoto’s, maar zijn jou voor elke opdracht graag van dienst. Zo hebben wij bijvoorbeeld gefotografeerd voor missverkiezingen, tienerfeestjes, gala’s en diverse bedrijven en organisaties.

 

Wil jij ook speciale foto’s van jezelf, foto’s voor in jouw portfolio, of heb jij een geheel andere opdracht? Neem dan contact met ons op! Je kunt bij ons terecht voor een fotoshoot in onze studio en wij kunnen op locatie komen.

 

Ben je jonger dan 18 jaar, dan heb je wel toestemming nodig van één van jouw ouders. Ook moet er dan een meerderjarig persoon bij de fotoshoot aanwezig zijn.

 

Wil je meer weten? Wij geven jou graag meer informatie gericht op jouw wensen: bel of mail ons, uiteraard geheel vrijblijvend! Graag tot ziens bij FotoArtLine!

 

FotoArtLine,

Marcel Hofstee